Saltear al contenido principal

Noves convocatòries de certificació: reconeixement de l’expertesa

Cada cop és més freqüent demanar un aval, a més de la formació universitària, en els processos de selecció. No deixis escapar aquesta oportunitat i certifica la teva expertesa per un Organisme Acreditat per ENAC inscrivint-te en les noves convocatòries de certificació de professionals del proper 15 de febrer. Certifica’t com a Expert en Instal·lació de Baixa Tensió, Expert en Auditories Energètiques i Expert en Legalització d’Activitats. Accedeix al web del Servei de Certificació per trobar els requisits.

ENGINYERS BCN és el primer Col·legi professional en l’àmbit estatal acreditat per ENAC com a organisme certificador de persones segons la Norma internacional UNE-EN ISO/IEC 17024:2012. Les certificacions acreditades s’aconsegueixen per mitjà del procés acceptat globalment, d’avaluació i reavaluacions periòdiques de la competència de la persona certificada que recull la norma.


Properes convocatòries

15 de febrer: Convocatòria de certificació d’Expert en Instal·lació de Baixa Tensió
15 de febrer: Convocatòria de certificació d’Expert en Auditories Energètiques
15 de febrer: Convocatòria de certificació d’Expert en Legalització d’Activitats

Totes les proves es faran a les instal·lacions del Tecnoespai (Bailèn, 68) a les 10 h. Per inscriure’s cal donar-se d’alta a la plataforma*, una vegada comprovat que es reuneixen els requisits necessaris per accedir-hi al web del Servei de Certificació.

*Per accedir a la plataforma del Servei de Certificació Professional cal disposar de certificat digital.

Entra al web del Servei de Certificació Professional
Per a més informació et pots posar en contacte amb el Servei de Certificació Professional del Col·legi
(93 496 14 20 o ebcn@ebcn.cat)

Volver arriba