Saltear al contenido principal

Certifica la teva expertesa en les properes convocatòries de certificació

Noves convocatòries de certificació de professionals pel proper 15 de febrer. Certifica la teva expertesa per un Organisme Acreditat per ENAC. Certifica’t com a Expert en Instal·lació de Baixa Tensió, Expert en Auditories Energètiques i Expert en Legalització d’Activitats. Accedeix al web del Servei de Certificació per trobar els requisits. 

ENGINYERS BCN és el primer Col·legi professional en l’àmbit estatal acreditat per ENAC com a organisme certificador de persones segons la Norma internacional UNE-EN ISO/IEC 17024:2012. Les certificacions acreditades s’aconsegueixen per mitjà del procés acceptat globalment, d’avaluació i reavaluacions periòdiques de la competència de la persona certificada que recull la norma.

Properes convocatòries

  • 15 de febrer: Convocatòria de certificació d’Expert en Instal·lació de Baixa Tensió
  • 15 de febrer: Convocatòria de certificació d’Expert en Auditories Energètiques
  • 15 de febrer: Convocatòria de certificació d’Expert en Legalització d’Activitats

Totes les proves es faran a les instal·lacions del Tecnoespai (Bailèn, 68) a les 10 h. Per inscriure’s cal donar-se d’alta a la plataforma*, una vegada comprovat que es reuneixen els requisits necessaris per accedir-hi al web del Servei de Certificació.

*Per accedir a la plataforma del Servei de Certificació Professional cal disposar de certificat digital.

Per a més informació et pots posar en contacte amb el Servei de Certificació Professional del Col·legi (93 496 14 20 o ebcn@ebcn.cat)

Volver arriba