Saltear al contenido principal

L’Econòmic parla de l’aposta del Col·legi per la sostenibilitat

L’Econòmic ha publicat, en un especial sobre el desenvolupament sostenible, un article dedicat a allò que fa el Col·legi en aquest sentit. S’explica que ENGINYERS BCN ha organitzat una sèries d’activitats que giren al voltant de la Gestió Energètica Eficient i que ha posat en marxa un sistema per certificar, entre altes, experts en Auditories Energètiques. Consulta el text aquí.

Cada vegada es parla més de la necessitat de ser eficients i això vol dir parlar també de les accions que des del Col·legi apunten en aquesta direcció. L’Econòmic se n’ha fet ressò i ha parlat de l’Any de la Gestió Energètica Eficient, el conjunt de xerrades i actes que ha preparat ENGINYERS BCN per aquest 2017, arran la seva ferm aposta per la sostenibilitat.

També s’explica que ENAC, l’únic organisme a Espanya per establir un sistema d’acreditació, ha acreditat al Col·legi perquè pugui certificar experts en tres àmbits, un dels quals és l’Auditoria Energètica, un sector en alça que és clau dins l’engranatge del desenvolupament sostenible.

Si vols llegir l’article complet entra en aquest enllaç.

Volver arriba