Saltear al contenido principal
L’ICAEN Posa En Valor Als Auditors Energètics Certificats A Través Del Programa De Subvencions Per A La Gestió Energètica Eficient

L’ICAEN posa en valor als Auditors Energètics Certificats a través del Programa de subvencions per a la gestió energètica eficient

En data 28 de març, s’ha publicat al DOGC la Resolució EMC/763/2019 pel qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa de cupons a la gestió energètica. Pots consultar-ho aquí.

Poden rebre les subvencions les petites i mitjanes empreses privades amb establiment operatiu a Catalunya incloses en els sectors industrials manufacturés. Són despeses subvencionables entre d’altres, els serveis orientats a la reducció dels consums i costos energètics en un establiment concret. Així mateix, la Resolució estableix l’obligatorietat que el proveïdor d’aquests serveis compleixi amb els requisits per exercir l’activitat d’auditor energètic segons l’article 8 del RD 56/2016, però a més cal que disposi d’un certificat dins l’àmbit energètic acreditat per ENAC segons la norma UNE-ISO/IEC 17024:2012.

ENGINYERS BCN està acreditat per ENAC com a Organisme de Certificació d’Experts en Auditories Energètiques des de l’any 2017. Pots consultar més informació al web de certificació.

  • Pots consultar la publicació aquí.
Volver arriba