Saltear al contenido principal

ENAC acredita la teva expertesa

Vols certificar la teva expertesa per un Organisme Acreditat per l’ENAC? No esperis més, el proper 5 d’octubre s’obren noves convocatòries de certificació de persones, Expert en Instal·lació de Baixa Tensió, Expert en Auditories Energètiques i Expert en Legalització d’Activitats. Accedeix al web del Servei de Certificació per trobar els requisits.

Les certificacions acreditades s’aconsegueixen per mitjà del procés acceptat globalment, d’avaluació i reavaluacions periòdiques de la competència de la persona certificada que recull la norma.

ENGINYERS BCN és el primer Col·legi professional en l’àmbit estatal acreditat per l’ENAC com a organisme certificador de persones segons la Norma internacional UNE-EN ISO/IEC 17024:2012. La certificació que ofereix ENGINYERS BCN, pot obrir portes internacionals al estar reconeguda internacionalment davant més de 70 països.

Properes convocatòries

5 d’octubre: Convocatòria de certificació d’Expert en Instal·lació de Baixa Tensió
5 d’octubre: Convocatòria de certificació d’Expert en Auditories Energètiques
5 d’octubre: Convocatòria de certificació d’Expert en Legalització d’Activitats

Totes les proves es faran a les instal·lacions del Tecnoespai (Bailèn, 68) a les 10 h. Per inscriure’s cal donar-se d’alta a la plataforma*, una vegada comprovat que es reuneixen els requisits necessaris per accedir-hi al web del Servei de Certificació.

*Per accedir a la plataforma del Servei de Certificació Professional cal disposar de certificat digital.

Més informació del Servei de Certificació Professional

Per més informació et pots posar en contacte amb el Servei de Certificació Professional del Col·legi (93 496 14 20 o ebcn@ebcn.cat)

Volver arriba