Saltear al contenido principal

ENGINYERS BCN parla del que serà el mercat laboral del futur

El Sistema de Certificació PRO fa del Col·legi l’únic col·legi professional acreditat per ENAC per reconèixer les competències dels professionals en els esquemes d’Expert en Instal·lacions de BT, Legalització d’Activitats i Auditories Energètiques. D’això va parlar David Jiménez, Cap de Serveis Tècnics, el dilluns a la jornada “ISO 17024 com a eina de millora”, acte que va organitzar el CAATEEB i que forma part del Congrés de les Professions de La Intercol·legial.

David Jiménez, Cap de Serveis Tècnics del Col·legi

En els propers anys cada vegada serà més habitual haver de demostrar competències concretes en diferents àmbits del món professional. No parlem del títol d’educació superior, sinó de la certificació de professionals, l’eina laboral del futur. És la principal conclusió de l’acte del dia 26 de juny. L’expert en recursos humans Jordi Pla va deixar palès que serà la clau de la diferenciació.

Després d’aquesta introducció va tenir lloc una taula rodona on diversos representants d’institucions van exposar els seus tipus de certificacions. Per part del Col·legi va participar David Jiménez, Cap de Serveis Tècnics, el qual va defensar que la certificació acreditada per ENAC es l’únic sistema amb un estàndard de qualitat mesurable que tenen els professionals que es vulguin certificar així com les empreses que vulguin fer-ne ús d’aquests professionals certificats.

Volver arriba