Saltear al contenido principal

Certifica’t com expert per un organisme acreditat per ENAC

Encara pots inscriure’t a les convocatòries de certificació de persones: Expert en Instal·lacions de Baixa Tensió, Expert en Auditories Energètiques i Expert en Legalització d’Activitats. Els requisits per accedir-hi els trobareu al web del Servei de Certificació.

ENGINYERS BCN és el primer Col·legi professional a nivell estatal acreditat per l’ENAC com organisme certificador de persones segons la Norma internacional UNE-EN ISO/IEC 17024:2012.

NOVES CONVOCATÒRIES:

  • 22 de març: Convocatòria de certificació d’Expert en Auditories Energètiques.
  • 23 de març: Convocatòria de certificació d’Expert en Baixa Tensió.
  • 23 de març: Convocatòria de certificació d’Expert en Legalització d’Activitats.

Per inscriure’s cal donar-se d’alta a la plataforma*, una vegada comprovat que es reuneixen els requisits necessaris per accedir-hi al web del Servei de Certificació. Totes les proves es faran a les 10 h a les instal·lacions del Tecnoespai (Bailèn, 68).

*Per accedir a la plataforma del Servei de Certificació Professional cal disposar de certificat digital.

Les certificacions acreditades són una eina que aporta confiança al mercat, les autoritats i els empleadors sobre la competència de determinades persones per executar certes activitats. Aquesta confiança s’aconsegueix per mitjà del procés acceptat globalment, d’avaluació i reavaluacions periòdiques de la competència de la persona certificada que recull la norma.

Us permetrà millorar professionalment.

La certificació que ofereix ENGINYERS BCN amb l’acreditació per part d’ENAC, és l’unica que et pot obrir portes internacionals al estar reconeguda internacionalment davant més de 70 països.

Volver arriba