Saltear al contenido principal

Ets expert en baixa tensió o en auditories energètiques? El Col·legi et certifica!

Els interessats en certificar-vos com a experts en instal·lacions de baixa tensió o en auditories energètiques podeu fer-ho al Col·legi de forma còmoda i senzilla a través del Servei de Certificació Professional, que compta amb convocatòries obertes per a aquest mes de setembre. Per informar-te de les futures convocatòries pots accedir i inscriure’t a la plataforma (cal disposar de certificat digital).

Els professionals que vulgueu optar a la certificació heu de comprovar prèviament que compliu amb els prerequisits de l’esquema de certificació pel qual us voleu certificar. Els trobareu al web del servei. Si compliu amb aquests requisits, podeu realitzar la sol·licitud d’inscripció a la convocatòria d’examen que us interessi més a través de la plataforma d’accés* al Servei de Certificació Professional.

Properes convocatòries

  • Convocatòria de certificació d’Expert en baixa tensió
    La prova es farà el proper 22 de setembre a les 10h a les instal·lacions del Tecnoespai (Bailèn, 68). Per inscriure’s a la convocatòria cal donar-se d’alta a la plataforma* del Servei de Certificació Professional i complir amb els prerequisits indicats.
  • Convocatòria de certificació d’Expert en auditories energètiques
    La prova es farà el proper 21 de setembre a les 10h a les instal·lacions del Tecnoespai (Bailèn, 68). Per inscriure’s a la convocatòria cal donar-se d’alta a la plataforma* del Servei i complir amb els prerequisits indicats.*Per accedir a la plataforma del Servei de Certificació Professional cal disposar de certificat digital

….

Volver arriba