Saltear al contenido principal
Acredita’t Com A Expert En La Propera Convocatòria De Certificació

Acredita’t com a expert en la propera convocatòria de certificació

Certifica la teva expertesa per un Organisme Acreditat per ENAC. El 4 de març s’obre una nova convocatòria. Pots certificar-te com a Expert en Instal·lacions de Baixa TensióExpert en Auditories Energètiques i Expert en Legalització d’Activitats.

Tenim noves convocatòries de certificació. Demostra les teves capacitats i posa en valor la teva experiència.

Properes convocatòries

Totes les proves es faran el 4 de març, a l’Aula 2 de la tercera planta del Col·legi (Consell de Cent, 365), de 9 a 14 h.

Inscripcions

Comprova primer si reuneixes els requisits necessaris al web del Servei de Certificació.

Després, accedeix a la plataforma del Servei de Certificació Professional. Per fer-ho cal disposar de certificat digital (si no el tens, posa’t en contacte amb el Servei de visat del col·legi al 934 96 14 20).

Més informació de l’activitat.

La certificació del Col·legi

ENGINYERS BCN és el primer Col·legi professional en l’àmbit estatal acreditat per ENAC com a organisme certificador de persones segons la Norma internacional UNE-EN ISO/IEC 17024:2012. Les certificacions acreditades s’aconsegueixen per mitjà del procés acceptat globalment, d’avaluació i revaluacions periòdiques de la competència de la persona certificada que recull la norma.

Certificar-te et permet obtenir els següents avantatges: accedir a subvencions de la Generalitat (com el programa de cupons a la gestió energètica), gaudir d’un 7% de descompte en la pòlissa de responsabilitat civil del Col·legi si estàs assegurat al Mòdul I i formar part del llistat públic d’experts certificats.

Volver arriba