Saltear al contenido principal

Europa contempla la certificació de professionals com a “eina essencial”

Que l’acreditació de l’expertesa serà un punt clau a tenir en compte en els processos de selecció futurs no és cap notícia. Ara, però, la Comissió Europea ha anat més enllà i ha presentat el projecte ESCO, que contempla integrar la certificació de persones acreditada com a “eina essencial” per a la categorització de competències. En aquest sentit, cal destacar que el Col·legi disposa d’un servei de certificació acreditat per ENAC.

Expert en Baixa Tensió, en Auditories Energètiques i en Legalització d’Activitats. Són els tres perfils que ENGINYERS BCN pot certificar. Són els tres perfils que ENGINYERS BCN pot certificar com a Organisme Acreditat per ENAC, l’única entitat a l’Estat espanyol que pot fer aquesta tasca i que compta amb reconeixement a escala internacional.

Precisament, la Comissió Europea ha donat un pas més i ha presentat el projecte ESCO, que inclou la voluntat d’integrar la certificació de persones acreditada com a una “eina essencial” per a la categorització de competències professionals.

D’aquesta manera, Europa se situa en l’avantguarda d’un sistema que, com ja apunten molts experts, és molt valorat en els processos de selecció.

Volver arriba