Saltear al contenido principal

Webinar en directe: La importància de la certificació acreditada davant crisis globals

Organitzat per:

Col·legi d’Enginyers Graduats i Engiyers Técnics Industrials de Barcelona

Proposat per:

Serveis Tècnics

Programa:

La traçabilitat de qualsevol element que es certifiqui (producte, procés o persones) és un tret fonamental que esdevé imprescindible en el mon globalitzat que ens envolta i que adquireix especial rellevància en temps de crisi com els que actualment estem afrontant. Aquest webinar es centrarà en la Certificació de Persones Acreditada implantada a ENGINYERS BCN i quina avantatge pot aportar aquesta a la cadena de valor dins la trajectòria professional dels tècnics.

Impartit per:

Sr. Jordi Artiga i Pascual, Secretari del Col·legi d’ Enginyers Graduats i Engiyers Técnics Industrials de Barcelona, Enginyer Tècnic Industrial. Màster en Qualitat i en Plàstics per l’UPC. Enginyer municipal en Protecció Civil i Comerç. Exercici lliure i formador. Membre de la TAAC i FUE. Expert al comitè de certificació en legalització d’activitats.

Sra. María Cinta Pastor i Redondo, Enginyera Tècnica Industrial. Llicenciada en Química. Màster en alimentació. Vicedegana del Col·legi. Experta en aigües i certificació: Enginyeria, Legislació i Anàlisi i Formació. Guanyadora de la primera convocatòria del premi Donatech (UPC) Mentora de la UPC.

Sra. Laura Alonso de Dios, Responsable de Qualitat,Medi Ambient i Riscos Laborals , Enginyera tècnica industrial

Sr. David Jiménez Cano, Cap de Serveis Tècnics del Col·legi d’ Enginyers Graduats i Engiyers Técnics Industrials de Barcelona i Membre del Comitè de certificació de l’entitat PRO (acreditada per ENAC) de Certificació professional de persones.

Més informació i inscripcions

novembre 2021
No hay eventos!
Volver arriba